Ulice 4529. díl -

Ukočírovat zvědavost je občas boj s větrnými mlýny, zvláště pokud se to týká nového vztahu bývalého partnera, na kterém člověku stále záleží. Pro Karlu bylo obrovským šokem zjištění, že Mára si už našel jinou, protože stále doufala, že by se k sobě mohli vrátit. Nyní je zákonitě zvědavá, jak její konkurentka vypadá i jak vážně to s ní Mára myslí. Začne proto nenápadně vyzvídat. K její smůle se bohužel dozví víc, než by asi sama chtěla. Ke všemu se s Márovou novou známostí potká brzy ráno ve dveřích domu, ve kterém je jejich byt, v němž se nyní střídají v péči o malé syny... Jak Karla tohle nečekané setkání ustojí? A proč právě kvůli tomu uvidí rudě?

Zatímco Karla je po rozvodu s Márou sama, on si už našel jinou. Pro Karlu to byl samozřejmě šok, protože stále doufala, že by se k sobě mohli vrátit. Nyní je zákonitě zvědavá, jak její konkurentka vypadá i jak vážně to s ní Mára myslí. A aby toho nebylo málo, s novou Márovou známostí se zná také Vojta... Vojta trávil prázdniny na táboře, kde si našel nové kamarády. Mezi nimi je i Anetka, o které neustále básní. A jako správná maminka začne Karla vyzvídat, s kým si její syn píše. Co se od Vojty dozví?

Bára už je zpátky v Česku. Ačkoliv s Brunem byli během prázdnin v kontaktu, před jejím odjezdem si nestačili vyjasnit, jak to spolu mají. Bára ke všemu viděla Bruna, jak nese Lucii květiny, a nabyla dojmu, že s Brunem je jejich vztah ztracen. Když se ji proto Bruno rozhodne navštívit, čeká ho pořádně studená sprcha. Bára se vrátila domů z Japonska, kde byla pracovně na dva měsíce. Nejvíce se těšila na rodinu, ale také na Bruna, se kterým by chtěla být víc než jen kamarádka. Když Bruna ale na ulici uvidí s jinou ženou, které v tu chvíli navíc předává květinu, okamžitě ji to zklame. S čím se Bára svěří Ivě? A má u ní Bruno ještě šanci?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice