Ulice 4534. díl -

Člověk se občas dostane do maléru, ani neví jak. Stačí jen hloupá souhra náhod, a už se to veze. To nyní zažije i Šimon, který vyrazí s Valerií do parku na oslavu spolužákových patnáctin. Přestože s tím ani jeden z nich nepočítá, alkohol tam překvapivě poteče proudem. To se samozřejmě neobejde bez následků a pořádného průšvihu, protože Šimona nakonec přiveze domů policie... Co se stane? Jak se k tomu postaví Šimonova rodina? A jak moc tím Šimon zavaří sobě nebo rodičům?

Kristýna to nevzdává a dál přesvědčuje klientky Julie, že je jejich koučka podvodnice, která se z nich snaží dostat jen peníze. Další ideální příležitost se jí naskytne záhy. Na ulici totiž potká jednu z klientek. Jenže do toho se objeví také Julie. Jak tohle setkání dopadne? A podaří se Kristýně klientku přesvědčit?

Pumrová se rozhodla, že si vezme dovolenou a že vyrazí k moři. Mastný se brzy dozví zprávu, která ho pořádně vyděsí. Svěří se s obavami Gábině. Ta bude ale muset řešit další malér, do kterého se dostal Šimon. Domů ho totiž přivede policie. Co její syn provedl?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice