Ulice 4564. díl -

Získat nazpět důvěru a lásku zhrzeného člověka je občas boj s větrnými mlýny. V případě Vandy a Luďka to všichni považují za boj předem prohraný. Jenže Vanda se nehodlá vzdát. Luďka stále miluje, je si jistá, že patří k sobě, a tak udělá vše možné i nemožné, aby ho o tom opět přesvědčila. Vrací se z Rakouska a hned i zahajuje svou ofenzivu. Přitom přepadovka Luďka v jeho ordinaci bude opravdu jen zahřívacím kolem v její snaze dobýt nazpět ztracené území... Čeho je Vanda schopná, aby ji Luděk vyslechl? A co je pro ni první vlaštovkou, že by u něj měla přeci jen šanci? Do seriálu Ulice se po krátké pauze vrací Vanda. Ta po svatbě s Luďkem odjela do zahraničí, aby si vydělala peníze na své dluhy. Nyní se po několika měsících vrací. Doufá, že jí Luděk odpustí. Co bere Vanda jako znamení, že její usmiřovací mise je na dobré cestě?

Vítek žárlí na Ivu a nerad by o ni přišel. Promluví si kvůli tomu s Duškem mezi čtyřma očima. Jak tohle setkání dopadne?

Michal se rozhodne udělat první krok v balení Žofky. Má to ale malý háček. Neodhadne ten správný čas ani místo na spuštění akce, od níž si tolik slibuje. Co Michal udělá? A jak na to zareaguje Žofka? Kdo podpořil Michala, aby udělal další krok k získání Žofky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice