Ulice 4566. díl -

Lidské osudy jsou někdy plné paradoxů. To si dnes uvědomí také Evžen, který se shodou náhod přichomýtne k dění mezi Vandou a Luďkem. Přestože kdysi nemohl Luďka vystát, nedej bože se s ním normálně bavit, teď se dokáže velmi dobře vžít do toho, co Blančin exmanžel právě prožívá. Až příliš mu to totiž připomíná jeho vlastní situaci, bezmoc i vztek kvůli exmanželce Haně, která se mu po letech vrátila do života. A zdá se, že z něj hned tak nezmizí. Události navíc naberou takový spád, že Evžen najednou získá pocit, že ho Hana i ostatní tlačí svým chováním ke zdi... Jak se to vyvíjí mezi Luďkem a Vandou? Jak to vnímají Evžen a Blanka? A jaký rozruch udělá v Ulici Hana?

Vanda přemýšlí, co by měla dál dělat se svým životem. Pořád se snaží získat Luďka zpět na svou stranu, ale zatím se jí to nedaří. Oporu najde v Amálce, která jí dá jednu radu. Co Vanda udělá? Vanda se nehodlá vzdát naděje, že by mohla získat Luďka zpět. Pro setkání s ním udělá cokoliv. Nebojí se uchýlit ani k malé lži. Jak na to zareaguje Luděk? A jak se její návštěva nečekaně zvrtne?

Gábině se nelíbí, že Dáša zapřahuje čím dál více Šimona hlídáním Toma. Dvakrát týdně by ho měl vodit na atletiku, což mu zabere celé odpoledne, takže nebude mít čas na školu a na sebe. Gábina si o tom promluví s Dášou. Ta ji ujistí, že je to jen dočasné řešení. Jenže velmi rychle narazí na jiný problém, Hynek totiž začne zuřit. Proč?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice