Ulice 4569. díl -

Nevinná tajemství před blízkým má asi kdekdo. Svérázný Miloš není výjimkou, jenže při jeho smůle je obvykle jen otázkou času, kdy to praskne. Také tentokrát Miloš neodhadne situaci, přestože do své konspirace přibere také Františka. S jedním ovšem nepočítá – že by vzbudil podezření u vlastního syna. Malý Milošek není včerejší, proto okamžitě zbystří, když se táta začne chovat divně. A nebyl by to on, aby se nerozhodl přijít této záhadě na kloub, klidně i za cenu spojenectví s mámou, jež si hodlá na svého muže opět posvítit... Jak si Miloš zavaří tentokrát? Co je pro Evu na pováženou? A co se Milošovi vymstí? František přijel z Amsterdamu ke Knoblochovým, kde se setká s Milošem. Ten se v poslední době Františkovi svěřuje se svými problémy. A bude v tom pokračovat. Co Miloš řekne? A proč by to František raději nevěděl? Milošek zahájil pátrání po tajných dobrotách, které Miloš schovává ve Františkově skříni. Jenže se nejedná o žádné bonbóny nebo čokoládu, ale o tablety, které prodává Eva. A Miloš by se mohl dostat do maléru, pokud by to Eva zjistila...

Není nad dobré sousedské vztahy. Ačkoliv si Vilma Nyklová a Vlastimil Pešek nemohli jeden čas přijít na jméno, všechno už odvál čas. Nyní se rádi vidí a dokážou se navzájem podržet. Nyní dokonce Pešek přijde se skvělým nápadem, který by Vilmu dostal opět do kondice. Co navrhne?

Hana v Ulici už dříve řekla, že má vážnou nemoc, ale nikdo netušil jakou. Teď došlo k momentu, kdy musela jít s pravdou ven. Trpí Parkinsonovou chorobou.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice