Ulice 4571. díl -

Občas se to tak sejde, že člověku ujedou nervy a je nepříjemný na své nejbližší, byť mu vlastně nic neudělali nebo se jedná jen o prkotinu. Přesně to se stane i Gábině a Šimonovi, kteří spolu doma vytvoří silně třaskavou směs. Každý z nich bude mít k výbušné náladě svůj důvod, o němž ale nebude mít ten druhý tušení. Zatímco u Šimona zafunguje jako rozbuška setkání s Valerií, Gábinu přepadnou více než kdy jindy obavy z návratu její nemoci. Když se k tomu přidá i strach z vyšetření, bude stačit málo, aby své emoce již neudržela na uzdě podobně jako raněný Šimon... Co bude pro Šimona vysloveně podpásovka? A co bude poslední kapkou pro Gábinu?

Soňa si v poslední době nebere příliš servítky. Své o tom ví také Otík, kterému řekla, že by měl se sebou něco dělat. A netrvá dlouho a Otík skutečně na sobě začne makat. Magda ho dokonce nachytá, jak trénuje kvůli Soně na schodech.

Martina se rozhodla, že se naučí jezdit na kole. Má z toho ale obavy, což nechce přiznat Lexíkovi, který s ní vyrazí na jízdu. Jenže to celé dopadne pořádným trapasem. Kdo a proč si o ní bude myslet, že je opilá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice