Ulice 4577. díl -

U některých párů je vzájemné hašteření kořením jejich vztahu. Občas to už ale může být přes čáru pro ně samotné i pro jejich blízké. Miloš a Eva Knoblochovi jsou oba hodně specifičtí, takže někdy je jich opravdu moc. To si uvědomují hlavně lidé kolem nich včetně Františka, kterého ti dva neustále zatahují do svých problémů a vzájemných rozepří. Jenže i on má pouze jedny nervy, a tak není divu, že mu již brzy povolí. Aby také ne, když se Miloš začne sypat, protože Eva v něm už nevidí pořádného chlapa. A co víc, tragickým hlasem prohlásí: "Jsem mrtvej Knobloch." Co je pro Františka tou poslední kapkou? Jak a proč si vzápětí podá Evu? Co všechno se díky tomu u nich provalí?

Vanda se stále snaž, aby jí Luděk odpustil a opět mohli tvořit spokojený pár. Jenže Luděk je neoblomný a každé její snažení velmi brzy utne. Jenže nyní Vanda potká Luďka ve společnosti, kterou rozhodně nečekala. Projeví Luděk zájem o Vandu?

Ze ztracených stopek se na gymnázium vytvořila velká kauza. Soňa je přesvědčená, že ji někdo záměrně okradl, takže hodlá viníka vypátrat a potrestat. Navíc záhy nabude dojmu, že Magda viníka zná, a dokonce ho kryje. Co všechno se semele na škole kvůli Soniným zatoulaným stopkám? Soňa stále pátrá po zloději, který jí ukradl stopky. Ty jsou pro ni velmi důležité, kvůli tomu se snaží vypátrat, kdo za to může. A Magda by to měla samozřejmě důkladně prošetřit. Co by podle Soni měla udělat? A jak Magda odbyde Soňu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice