Ulice 17.11.2023 - 4585. díl

Kvůli lásce ztratí hlavu kdekdo, Šimona nevyjímaje. Na Valerii mu pořád záleží, i když spolu již nejsou. Štve ho, jak Val stále obdivuje staršího Barta, na kterého tajně žárlí. A tak využije první příležitosti, aby ho trumfnul alespoň ve freeruningu. Když se od Val dozví, že Bart plánuje komín, nenapadne ho nic jiného, než ho předběhnout a vylézt na jím vybraný komín dříve než on. Tentokrát si však ukousne hodně velké sousto. Když se k tomu navíc přidá i nečekaný zádrhel ve chvíli, když je už pěkně vysoko na komíně, o malér je postaráno... Kdo a jak se pokusí Šimona zachránit? A jaké bude mít tento kousek následky? Šimon se chce předvést před Valerií. Plánuje vylézt na komín. Proč? Dozvěděl se, že Bart, kterého Valerie obdivuje, plánuje stejnou věc. Tentokrát si však Šimon ukousl hodně velké sousto. Když se k tomu navíc přidá i nečekaný zádrhel ve chvíli, když je už pěkně vysoko na komíně, o malér je postaráno. Kdo a jak se pokusí Šimona zachránit?

Prokop byl nejdříve proti, aby Magda přijala Soňu jako zástupkyni ředitelky. Časem si ale k sobě našli cestu. Dokonce jsou si natolik blízcí, že se Soňa rozhodne pozvat Prokopa k sobě domů. Jak na to právě on zareaguje?

Sjednotit kalendář dvou pracujících dospělých a dětí? To je občas velmi náročné. Své o tom nyní ví také Hynek se svou partnerkou Dášou. Občas dojde ke komunikačnímu šumu a pak už chybí jen málo, aby to mezi nimi kříslo. Co Hynek vyčte Dáše?

Hana mluví s Blankou a odhalí další smutné tajemství. Co vyjde najevo?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice