Ulice 4587. díl -

Rozdílný pohled na věc je jí obvykle ku prospěchu. Někdy ovšem může být spíše na škodu, zvláště pokud je jedna strana neochvějně přesvědčená o své pravdě podobně jako nyní Soňa. Jen co náhodou objeví fotku Magdy a Matěje na sociální síti, začne to řešit tak důrazně, až z toho udělá kauzu, jež by mohla uškodit jak Magdě, tak i Matějovi. Je právě tohle její záměr, anebo se jen snaží ochránit školu před nepříjemnými důsledky nevinného žertu? Rozdílný pohled na věc je obvykle k jejímu prospěchu. Někdy ovšem může být spíše na škodu, zvláště pokud je jedna strana neochvějně přesvědčená o své pravdě podobně jako nyní Soňa. Jen co náhodou objeví fotku Magdy a Matěje na sociální síti, začne to řešit tak důrazně, až z toho udělá kauzu. Koho na problém upozorní?

Před přízraky z minulosti není úniku. Člověka doženou pokaždé, když to nejméně čeká. To si uvědomí i Evžen, kterému se stále vrací do života Hana. Nyní má dokonce pocit, že Hana zasahuje až příliš do jeho vztahu s Blankou. Ale taky se kvůli ní porval s Evženem. Co bude pro Evžena velká rána? Kdo skončí v nemocnici? Hana dokáže Evžena pořádně vytočit. V její přítomnosti často neudrží nervy na uzdě, protože jí nemůže odpustit, co se mezi nimi stalo v minulosti. Teď ale Blance zavolají z nemocnice, protože měla Hana nehodu. Jak vážné to s ní je? A jak to celé vezme Evžen? Hana se nehodlá vzdát a věří, že k sobě s Evženem najdou cestu. Tu už si částečně našla k Blance, se kterou stráví pár hodin. Když je ale Evžen nachytá venku na ulici, pořádně ho to vytočí. Co Haně řekne? A proč se o ni bude Blanka bát?

Soňa má vůči Magdě určité výhrady. Několikrát se neshodly na tom, jak by se škola a žáci měli vést, což mezi nimi způsobilo problémy. A teď dostane Soňa příležitost, jak si o Magdě s někým promluvit. Tou osobou se stane Irena, která se přijde na Soňu podívat do školy. Z čeho Irenu bude podezírat? A co si o Magdě doopravdy myslí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice