Ulice 4589. díl -

První velké lásky dětí s nimi prožívají také rodiče, pokud se ovšem o nich dozví. Někdy se ale mohou jen dohadovat, co se vlastně s jejich potomky děje. A přesně to nyní nastává u Klímových. Iva ani Vítek nejsou slepí, všímají si Michalova podezřelého chování, i když ten se je snaží svést na falešnou stopu, jak to jen jde. Jenže jsou situace, které ani on neuhraje... Co a jak se provalí? A jak se k tomu Vítek a Iva coby rodiče postaví? Co se pro ně stane vtipnou noční můrou? Michal prožívá svou první velkou lásku. Randí se Žofkou a jeho nová přítelkyně s ním doslova dělá divy. Toho si samozřejmě všimne také Iva, kterou Michal mile překvapí. Co udělá? Žofka stále doučuje Michala, který to trošku bere jinak, než by si jeho rodiče představovali. Michal učivo rovnou používá do příkladů ze života, které zahrnují Žofku. Co tajně provádí? A co nečekali?

Podobné problémy mohou spojit i ty největší nepřítele. To platí například v případě Luďka a Evžena, kteří si dlouhá leta nemohli přijít na jméno. Jenže nyní mají jedno společné téma - bývalé partnerky. V případě Evžena se ale s návratem Hany vrátily také drsné vzpomínky, které v něm vzbuzují chuť se znovu napít. Evžen bojuje s chutí na alkohol, kterou má kvůli vyhrocené situaci kolem jeho bývalé ženy Hany. S ohledem na Blanku ale stále odolává. Největší oporou mu je paradoxně Luděk, oba totiž řeší v podstatě to samé – vztah s bývalkou.

To, co se stalo mezi Evženem a Hanou, bylo podle Hany tak neúnosné, že musela zakročit a nechat Evžena být. Jenže on to celé vidí jinak a podle něj Hana jen přehání. Teď za ní vyrazí do nemocnice, aby si od ní vyslechl, co se tedy mezi nimi stalo, že to Hanu tak poznamenalo. Co mu bývalá žena řekne? A jak se s tím Evžen vyrovná?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice