Ulice 4591. díl -

Lidská závist dokáže pokazit radost z nejednoho úspěchu. Pak už záleží na každém jedinci, jak se s tím vypořádá. V případě Miloše a Evy je to celkem nasnadě. Eva má totiž co slavit, a tak je na ni její muž náležitě pyšný. Jenže závistivá Pumrová hne Milošovi svými poznámkami na Evinu adresu natolik žlučí, že to nenechá jen tak. S Eviným velkým přispěním bude chtít dát Pumrové pořádnou lekci. Svérázní Knoblochovi vypilují svou vtipnou pomstu do nejmenších detailů, aby si Pumrovou namazali na chleba, ovšem výsledek nakonec předčí veškerá očekávání... Co Miloš a Eva Pumrové provedou? Jak si ji vychutnají?

Lidská závist dokáže pokazit radost z nejednoho úspěchu. Pak už záleží na každém jedinci, jak se s tím vypořádá. V případě Miloše a Evy je to celkem nasnadě. Eva má totiž co slavit, a tak je na ni její muž náležitě pyšný. Jenže závistivá Pumrová hne Milošovi svými poznámkami na Evinu adresu žlučí. Co řekne? Eva poctivě pracuje a vidí se už v Karibiku, kam by se ráda podívala. A prodávání produktů jí začne přinášet ovoce. Díky tomu Eva září štěstím a rozhodně s tím nehodlá jen tak přestat. Jakou novinu se Eva dozví?

U Klímových došlo na nejhorší. Vítek si uvědomuje, že je čas, aby si se svým synem Michalem promluvil o důležitém tématu, které může ovlivnit jeho život. Dostane se ale do prekérní situace, která Michala hodně pobaví. Jak si Vítek s Michalem promluví o sexu? A co Michalovi bude připadat vtipné?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice