Ulice 4596. díl -

Letošní díly Ulice jdou pomalu do finále, a tak v nich nabírají na obrátkách příběhy některých uličních postav. Přestože právě začal advent, leckdo nebude mít na sváteční náladu ani pomyšlení. Například ve škole se to docela vyostří. Umět akceptovat názory druhých totiž není snadné, zvláště pokud je člověk přesvědčen o své pravdě. V takové situaci se nyní ocitne Soňa, která si je jistá, že pro pověst školy dělá to nejlepší. Ostatní ale mají na její jednání trochu jiný názor. Zejména Magda s jejím postojem nesouhlasí, což ambiciózní Soňa hodně špatně nese, byť se to snaží nedávat najevo. Jenže jejich spor zajde tak daleko, že to Soňa už neustojí... Proč se sesype? Co všechno jí nevědomky prozradí Prokop? A co překvapí Magdu? Soňa se rozhodne pro exemplární potrestání hříšníků za prohřešek, nad kterým by jiní mávli rukou. Otázkou je, jak na tento její nečekaný krok zareagují ostatní. Co má Soňa v plánu?

Martina cítí po posledním srazu s Jirkou nejistotu, s čímž se svěří Vilmě. Co ji trápí? A jak se to s Jirkou pokusí napravit? Martina a Jirka si konečně po několika týdnech, kdy kolem sebe kroužili, dali najevo, že k sobě něco cítí. Nyní spolu stráví romantický večer. Martina totiž pozve Jirku k sobě domů na večeři. Jaké bude jejich první rande?

Mára má už delší dobu strach o Karlu. V poslední době totiž podnikala výlety, které jsou podle něj za hranou. Bojí se, aby Karla nenarazila na dalšího psychopata. Se svou obavou se jí dokonce svěří. Jak na to Karla zareaguje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice