Ulice 15.12.2023 - 4605. díl

Adventní čas přináší nejen přípravy na Vánoce, ale také rodinná setkání a návraty těch, kteří se rozutekli do světa. Jeden takový návrat si nyní užije i Blanka, protože z Ameriky konečně přiletí Adam. Navíc má pro všechny i jedno velké překvapení – novou slečnu, kterou hned odvážně přivede na rodinné setkání. Jen co dotyčná vstoupí do místnosti, všem málem vypadnou oči z důlků. Připravovali se na ledasco, ale s takovým setkáním opravdu nepočítali... Kdo je Adamovou novou známostí? A jak ovlivní rodinné setkání Volákových a jejich blízkých Vanda? Volákovi si užívají čas strávený s Adamem, který se na ně přijel podívat z Ameriky. Ten jim rovnou oznámil, že na rodinné setkání přivede i novou slečnu. Jenže když se dotyčná objeví u Volákových doma, nestačí rodina zírat. Koho si Adam přivede? Od té doby, co se Blanka dozvěděla o nové slečně v Adamově životě, je jako na stopkách. Pořád se z něj snaží dostat potřebné informace, které jí ale Adam nedává. Čeho se Blanka nejvíc obává?

Martina se připravuje na Silvestra, který chce oslavit ve velkém stylu. A součástí plánu je také Vendula s Ájou. Co si pro ně Martina přichystala?

Ačkoliv Michal se Žofkou randí už nějaký čas, o jejich vztahu se rodina dozvěděla teprve nedávno. K Ivě se souhrou náhod přihlásí na masáž Dušková, která s ní začne probírat Michala a Žofku.

Tonda Hložánek by rád po boku svého syna viděl slečnu, jelikož si myslí, že je Jirka až příliš dlouho sám. Jenže bývalý starosta netuší, že Jirka už lásku našel. A je to právě narozeninová oslava Kateřiny, kde se naskytne Martině s Jirkou skvělá příležitost všem oznámit, že jsou spolu.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice