Ulice 4623. díl -

Není nad to, když rodiče vezmou do svých rukou vztahy potomků. To se pak člověk jenom diví. Žasnout bude také Martina, která náhodou narazí v bistru na hořekujícího Tondu Hložánka. Podle něj dělá jeho syn Jirka obrovskou chybu, když si Martiny náležitě nehledí. Aby zachránil dobrou pověst Hložánků, sám se začne Martině omlouvat, aniž by věděl za co, a za Jirku lobbovat. Přitom nebude mít ani tušení, co se mezi těmi dvěma právě děje. Vzápětí ale zaboduje i samotný Jirka, jenž se objeví s nádhernou kyticí na usmířenou... Kdo a jak se podepíše na vztahu Jirky a Martiny? A jaká to má rizika? Tonda Hložánek už párkrát dokázal, že se rád plete do problémů ostatních. Tentokrát se mu nelíbí, jak je to mezi Jirkou a Martinou. Podle něj by měl jeho syn dát Martině šanci. Jenže ten se nemůže smířit s tím, co právě ona prováděla na Silvestra. Co Jirka zjistí od Venduly? A co všechno provede jeho otec? Jirka se rozhodne zapomenout na všechny sváry s Martinou kvůli Silvestru a přijde za ní s velkou kyticí a omluvou. Usmíří se ti dva?

Napětí mezi Magdou a Soňou stoupá. Dokonce se to začíná více promítat do vztahů i s jejich kolegy. Co vše se ve škole semele? A kdo se do toho zapojí? Soňa si Prokopovi postěžuje, že netuší, jak má teď s Magdou komunikovat. Nenápadně se také zeptá, jak probíhal jejich rozchod. Co všechno Prokop Soně řekne?

Vypadá to, že Jakub zdaleka neřekl poslední slovo. Starý kostlivec na Bruna a Máru vyleze skrze novinový článek informující o nadějném scénáři, který se dějem až nápadně podobá jejich společné minulosti. V ohrožení je všechno - provalení únosu i křehký vztah Máry s Karlou.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice