Ulice 4632. díl -

Respektovat partnerův postoj, ať je jakýkoliv, patří mezi základní předpoklady spokojeného vztahu. Snaží se o to také Gábina a Jirka Herman. Jsou zvyklí říkat si věci na rovinu, byť to občas není ani trochu příjemné. O to náročnější to nyní pro Gábinu je. Má se setkat s Hermanovým otcem, jenže Jirka o něm nechce ani slyšet. Pro něj je to uzavřená kapitola, s otcem není v kontaktu už dvacet let. Gábině to však nedá. Jiřímu Hermanovi st. dluží vysvětlení jedné zapeklité záležitosti, navíc je na něj i docela zvědavá... Jaký je Jirkův otec? Jak Gábinino setkání s ním dopadne? A co tahle schůzka rozpoutá? V roli Jiřího Hermana st. se poprvé objeví v Ulici charismatický Marek Vašut. Gábina by možná měla respektovat názor Jirky Hermana na rodinné vztahy, ale přece jenom jí to nedá a setká se s jeho otcem. S ním Jirka není dlouhodobě v kontaktu a nemá ani v plánu obnovit pouto otce a syna. Gábině to ale nedá. Co se na schůzce dozví? A jak to ovlivní budoucnost Jirky? Gábina z Ulice řeší velké dilema. Stále neví, zda se má Jirkovi přiznat, že je v kontaktu s jeho otcem. Podlehne pokušení a sejde se s Hermanem starším? Gábina z Ulice se nezdá ve své kůži. Po naléhání Jirky nakonec posbírá zbytky své odvahy, a rozhodne se mu přiznat, že se tajně za jeho zády setkala s Hermanem starším. Jak Jirka zareaguje? A jaké důsledky to bude mít pro jejich vztah?

Martina s Jirkou si užívají společné chvíle a rádi by zapomněli na to, co se stalo na Silvestra. Jenže minulost o sobě dá vědět. Kdo kontaktuje Martinu?

Márovi z Ulice se zhmotnila nejhorší noční můra. Karla přišla na jeho tajemství o únosu Jakuba. A nehodlá to nechat jen tak.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice