Ulice 4682. díl -

Šikovní manipulátoři jsou vždy minimálně tři kroky před vámi a přesně vědí, jak na vás, aby dosáhli svého. Přebornicí v manipulování je také Soňa, která na své okolí neustále uplatňuje nějaké hry. Ota a Magda ji už mají přečtenou, ovšem Soňa je znovu překvapí. Zdá se totiž, že bude chtít z Magdy, úhlavní nepřítelkyně na gymnáziu, udělat svou hlavní spojenkyni ve jménu pomoci Ireně Landové. Co je za tím ale doopravdy? A jak Magda na její návrh a ruku ke smíru zareaguje? Soňa je zase v ráži. Před Prokopem totiž pomluví Landovou. Jakou špínu na ředitelku nahází? A co na to řekne Prokop? Otík si je jistý tím, že je Soňa manipulátorkou. Předpokládá, že si vybrala další oběť, které chce uškodit. Najednou si dá Soňa do hlavy, že pomůže Ireně Landové a Magda by se měla stát její spojenkyní. To ale přijde Otíkovi dost podezřelé.

Rodina se snaží udržet Karlu doma, protože by podle nich měla po zranění odpočívat. Z míry ji vyvede Dominika, která podezřívá Tonyho z nevěry. Proč? A co se na tom Karle nezdá?

František z Ulice si postěžuje Brunovi, že nemá kde s Luckou trávit volné chvíle. Bruno ho nakonec zaskočí otázkou, zda je do Lucky zamilovaný. Co se dozví?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice