Ulice 4684. díl -

Má člověk právo na štěstí i v seniorském věku? Vilma Nyklová a Vilda Burda o tom nepochybují. Ovšem Vilmin syn Lumír je jiného názoru. Burda mu pěkně pije krev, a tak není divu, že začne znovu zuřit, jen co se dozví, že Vilda Burda opět přijel za jeho matkou. Tentokrát se však jejich romantická schůzka zvrtne ve chvíli, kdy se milému Burdovi udělá nečekaně natolik zle, že mu Vilma bude chtít volat záchranku. A nebyl by to Lumír, aby si pak nepřisadil... Jak vážné to Vildou Burdou bude? A proč začne Vilma Nyklová nepokrytě žárlit? Vilma si užívá pozornost Vildy, i když má vůči němu její syn Lumír výhrady. Teď za ní Vilda znovu dorazí, jenže jejich setkání nedopadne dobře. Vildovi se totiž udělá zle. Jak vážné to s ním je? Vilmě Nyklové začíná na Burdovi opravdu záležet. Když se zmíní o své kamarádce, která mu hlídá pejska, zpozorní. Začne snad na Vildu žárlit?

Mezi Dominikou a Tonym to není v poslední době ideální, jelikož ho ona podezřívá z nevěry. Kam až to zajde? A na jaký problém si podle Máry oba zadělávají? Dominika se objeví u Tonyho v Coolně. Přijde mu vysvětlit, proč sbalila děti a odešla ze společného bytu. Co mu řekne? A jak na to Tony zareaguje?

Soňa se uchýlí k další podlosti. Tentokrát se vkrade ředitelce Landové do kanceláře a smaže jí důležitý e-mail. Co svým krokem sleduje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice