Ulice 4686. díl -

Mít někoho, o koho se člověk může v těžkých chvílích opřít, je občas k nezaplacení. Své o tom ví také Rosťa, jemuž Evžen několikrát pomohl, když mu bylo opravdu mizerně. Ve štychu ho Evžen nenechá ani tentokrát, i když má úplně jiné plány týkající se i Blanky. Jenže to, co je pro Evžena samozřejmostí, se ukáže jako bolavé místo právě pro Blanku, která cítí, jak Evžena jeho nové poslání pomalu pohlcuje. Má dostatek sil, aby tenhle nápor zvládl? Proč si o něj Blanka začne dělat velké starosti? A jakou roli v tom sehraje jedno úmrtí v Evženově blízkém okolí? Evžen se podle Blanky v poslední době chová jinak. Přijde jí, že se od ní vzdaluje. Má pravdu? A co bude pro Evžena náročné?

Milena se dostala do pořádných potížích, ze kterých se ji pokusí dostat Radek. Jenže to nebude jen tak. Co Mileně hrozí?

Vanda si moc dobře pamatuje, jak to kdysi dopadlo, když hazardovala s penězi v kasinu. Teď se tam vydá znovu v doprovodu Hany. Proč ji tam Vanda vezme? Zvládne odolat pokušení? A co by na to řekl Luděk?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice