Ulice 4688. díl -

Oslava svátku vždy slibuje hezký večer, zejména u zamilované dvojice, jakou jsou nyní Jirka a Martina. Jiskří to mezi nimi tak, že by jim každý druhý pár mohl závidět. Teď to však i u nich nečekaně zaskřípe, když Jirka ve snaze podpořit Martinu v jejím rozletu zatlačí na pilu trochu víc, než by bylo zdrávo. Jak konstatuje Lumír: „Vytvářet tlak na Dubovskou, to je ale velká dietní chyba.“ Co Jirka neodhadne? Proč kvůli tomu bude nakonec opravdu na dietě? A jaká radostná novinka pořádně zaskočí Lumíra s Kateřinou?

Žofka s Michalem prožijí jejich poprvé, na které se dlouho připravovali. Poté mezi nimi ale nastanou rozpačité chvíle...  Žofka se chová divně. Den po prvním milování s Michalem je odtažitá. Co se mezi ní a Michalem stane? Žofka prožila s Michalem krásné chvilky a myslela si, že to mezi nimi bude dál pokračovat. Ale Michal se jí najednou přestal ozývat, což ji pořádně naštve. Rozhodne se si to s ním vyřídit, ale během setkání se dozví překvapivou věc. K čemu se Michal přizná?

Vanda vezme Hanu do kasina, což není zrovna ideální nápad vzhledem k její minulosti. Vanda měla potíže s penězi, takže sledovat Hanu, jak počítá peníze, pro ni bude velkým pokušením. Odolá? Nebo si také zahraje? Od té doby, co Vanda vešla do kasina s Hanou, bylo jasné, že to pro ni nebude jednoduché vzhledem k tomu, že sama měla problémy s hazardem a málem přišla o všechno. Brzy se tam vrátí znovu sama a setká se s krupiérem, který si ji dobře pamatuje. K čemu mezi nimi dojde?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice