Ulice 4691. díl -

Zamilovaný člověk občas dělá takové věci, že se jeho okolí nestačí divit A je úplně jedno, jestli mu je patnáct nebo sedmdesát. Vilma Nyklová je toho skvělým příkladem. Přestože jen září a na každé setkání s Vildou se těší jako zamilovaná školačka, má to malý háček. Vilma začne natolik žárlit, že si tím zkazí nejen dnešní rande... Proč Vilma udělá Vildovi žárlivou scénu? A proč z toho bude mít nakonec hlavu v pejru také Lumír, jenž dostane od matky i Kateřiny další velkou lekci? Vilma Nyklová se neudrží a vybouchne jako papiňák. Burdovi ztropí kvůli jeho kamarádce žárlivou scénu. Nevěří, že je to jenom kamarádka a že jí o nic jiného nejde...

Dalibor Tomášek odmítne Luďka. Vysvětlí mu, že o něm nechce psát žádný článek. Po setkání s ním ale raní Kristýnu informací, že včera byl s manželkou, zatímco ona na něj čekala. Jaké vyústění bude mít jejich hádka? Luděk využije příležitosti a setká se s novinářem Tomáškem. Rád by mu poskytl exkluzivní rozhovor coby prezident komory. S očekávaným úspěchem se ale Luděk nesetká. Proč ho Tomášek odmítne? Kristýně dojde trpělivost. Naštve se na Tomáška kvůli manželce. Vadí jí, že je stále ženatý a nechystá se rozvádět. Znamená drsná hádka v hospodě konec jejich vztahu?

Matěj poprosí Soňu a pak i Magdu o pomoc s pronájmem tělocvičny. Obě se ale do sebe pustí právě kvůli Matějovi. Co se stane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice