Ulice 4702. díl -

Dva ješitní kohouti na jednom smetišti si prostě musí neustále dokazovat, který z nich je lepší. Podobně jsou na tom také Radek Mastný a soudce Jiří Herman st. Od chvíle, kdy se poznali, si neustále poměřují svá ega, což samozřejmě dopadá i na jejich blízké. Tentokrát to však zajde tak daleko, že s nimi nadobro ztratí trpělivost i Jirka Herman. Poměrně rázně zasáhne do jejich konfliktu, navíc ho vyostřená hádka otců přiměje k šokujícímu rozhodnutí ohledně svatby s Gábinou... Jak Jirka Herman zatočí s otcem i s Mastným? A jak to bude s jeho svatbou s Gábinou? Jiří Herman st. a Radek Mastný si už od začátku nesedli. Tentokrát proti sobě v hospodě vytáhnou temnou minulost. Jejich nejbližší to zasáhne až takovým způsobem, že se Jirka rozhodne zrušit svatbu. Co se stane?

Do ostré hádky se pustí také Magda s Prokopem. Jejich konflikt ale dopadne dost nečekaně. Skočí si kolem krku a políbí se. Prokop přijde za Magdou do bytu kvůli materiálům, které si potřebuje vyzvednout ze sklepa. Ona s ním ale začne flirtovat. Jak jiskření mezi Magdou a Prokopem dopadne?

Iva sedne za jeden stůl s mladíkem, kterého srazila autem. Právě on se dozví částku, kterou je ona ochotná za jeho újmu na zdraví zaplatit. Jak se na to bude Viktor Bidrman tvářit? A jak do celé diskuze zasáhne Vítek?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice