Ulice 4707. díl -

Jak si poradit s výčitkami svědomí kvůli vztahovému trojúhelníku? Magda a Prokop nyní právě tohle řeší. Oba se cítí před Soňou provinile. Magda se jí snaží vyhýbat, jak to jen jde, aby na ní nepoznala, že se něco děje, a nezačala se vyptávat. Jenže čím větší obavy z toho Magda má, tím podezřeleji se chová a tím více hrozí, že se Soňa začne zajímat, co za tím vězí... Kdo další odhalí Magdino a Prokopovo tajemství? A jak na to zareaguje? Magda a Prokop řeší milostný trojúhelník. Oba se cítí před Soňou provinile. Magda se jí snaží vyhýbat, jak to jen jde, a Prokop hraje mrtvého brouka. Kdo další odhalí Magdino a Prokopovo tajemství? A jak na to zareaguje? Magda se ve škole střetne se Soňou a nedokáže se před ní chovat přirozeně. Provinilost z čí přímo čiší. A pokud si toho všiml Otík, je jen otázkou, než Soňa na něco přijde. Na co by si podle Otíka měla Magda dát pozor?

Lucka z krámku má problémy s rozprodáním všech přípravků, které si koupila od Evy. S trápením se svěří Františkovi, který celou situaci začne řešit. Co podnikne?

Vanda přijde Haně vrátit půjčené peníze. V jejich přátelství se ale objeví první malá trhlinka, když Vanda odmítne návrh Hany. Co se mezi nimi stane? Vanda si bude vyčítat, že se o Hanu nestarala tak, jak měla. Podle ní si totiž Hana sáhla na život. Blance a Evženovi přednese hned několik důkazů, které tomu prý nasvědčují. Co si Vanda myslí? A má pravdu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice