Ulice 4708. díl -

Nakolik člověka změní povýšení a snaha všem dokázat, že nyní je něco víc? Eva se mění svým blízkým před očima. Dělá věci, které by dříve asi jen tak neudělala, hraje si na velkou manažerku ve snaze vyrovnat se své šéfové. Teď ale docela narazí, a to nejen u Miloše, který nad ní už pomalu láme hůl, samozřejmě svým typickým milošovským způsobem. Navrch se dozví i něco, co tak úplně nezapadá do její hvězdné kariéry... Jak s tím naloží? A proč se u Miloše i ostatních ocitne tak trochu na vedlejší koleji? Eva se mění svým blízkým před očima. Hraje si na velkou manažerku ve snaze vyrovnat se své šéfové. Čeká jí ale tvrdý náraz, a to nejen u Miloše, který nad ní už pomalu láme hůl. Navrch se dozví i něco, co tak úplně nezapadá do její hvězdné kariéry. Jak s tím naloží? Magda s Irenou jsou nejen kolegyně, ale také kamarádky. A proto Ireně neunikne, že se Magda chová divně. Pokusí se z ní dostat, co se děje. Magda jí prozradí, co se stalo mezi ní a Prokopem. Jak na to Irena zareaguje?

Magda stále kličkuje mezi Soňou a Prokopem. Celá situace vygraduje u ní doma, když Soňa zjistí, že Landová jí pomáhá s dobročinnou sbírkou. Co se stane? A jak setkání všech čtyř dopadne?

Vanda se s Luďkem už dlouho snaží o miminko. Předtím jim to bohužel nevyšlo, ale teď to vypadá, že se konečně může Vanda radovat. Proč si myslí, že je těhotná? A co kvůli tomu chce omezit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice