Ulice 4709. díl -

Rodinné narozeninové oslavy občas přinesou velká překvapení i trapasy. U Nyklových to už pomalu bývá pravidlem. Tentokrát se o rozruch postará Vilda, jenž nejprve nenápadně sonduje u Vilminých blízkých ohledně jejích majetkových poměrů. Jak se záhy ukáže, má k tomu svůj důvod. Na samotné oslavě totiž poklekne na jedno koleno, z kapsy vyloví malou krabičku z klenotnictví a přede všemi položí Vilmě zásadní otázku dne... Jaké se dočká odpovědi? A jak na to zareaguje Vilmina rodina?

Už tak křehké vztahy mezi Magdou a Prokopem se ještě víc zkomplikují. O jejich úletu se dozví Landová a Prokopa si pěkně podá. Rozhodne se Prokop se vším svěřit Soně? A co řekne Magdě? Prokopovi situace s Magdou začne ve škole přerůstat přes hlavu. Objeví se první komplikace, do kterých bude zatažená také Irena, které se to vůbec nelíbí. Co Prokopovi vyčte? A co dalšího mu vmete do tváře?

Mára s Karlou chystají velkou špionážní akci. Chtějí nachytat fotbalového trenéra Vojty, který si řekl o úplatek. Jak se jim investigace s pomocí odposlouchávacího zařízení povede? A jaký dopad bude mít akce na Vojtu a jeho hraní?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice