Ulice 24.5.2024 - 4710. díl

Měsíc před svatbou obvykle probíhají přípravy na plné obrátky. U Gábiny tomu tak ale není. Důvod je prostý. Milena Pumrová, Radek Mastný, Jiří Herman st. a vlastně i samotná Gábina netuší, na čem vlastně jsou. Zato nastávající ženich Jiří Herman má naprosto jasno. Svatbu s Gábinou si od nikoho nemíní nechat zkazit, a tak hodlá minimalizovat všechna rizika. Jedním z největších jsou bohužel podle něj právě nevyzpytatelní rodiče... Jak to vidí Gábina? Co by si přála ona? Gábina se zatím do svatebních příprav moc nehrne. Stále totiž netuší, zda na obřadu budou její rodiče a Herman starší. Jak se nakonec s Jirkou domluví? Svatba Jiřího a Gábiny je na spadnutí a nemíní si ji nechat zkazit. Jednou z největších hrozeb jsou ale určitě jejich rodiče. Jak se k situaci staví Gábina? Co by si přála ona?

Co se týče Lumíra, dává na Vildu od začátku pozor, aby neublížil jeho mamince Vilmě. Ostatní se mu snaží dát větší šanci a přijmout ho v rodině. Nyní ale Vilda bude u Kateřiny vyzvídat důvěrné informace, což jí přijde podezřelé. Co všechno bude chtít Vilda vědět o Vilmě? A jak si s tím Kateřina poradí? Narozeninová oslava Nyklové bude mít nečekané vyústění. Jaký životní zlom u Vilmy nastane? A proč bude z návrhu Burdy v rozpacích? Lumír odhalil pravdu o Burdovi! Lumír podrobí Vildu palbě otázek. Ten se od něj nakonec dozví všechno, co potřeboval. Ale překvapivě je nadšený z toho, že Nyklová nemá žádný majetek...

Soňa to s Prokopem umí. Ve své pracovně ho svede. Řekne jí pod nátlakem, co se stalo mezi ním a Magdou? A proč jí Soňa napíše? Podívejte se na scénu, kterou v televizi neuvidíte.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice