Ulice 4714. díl -

Útěk domácího mazlíčka může odstartovat spoustu vtipných situací i trapasů. Podobně tomu bude také u Nyklových, kteří se snaží už pár dní lapit Lexíkova potkana. Tomu se ovšem na svobodě očividně líbí. Nejprve prozkoumá terén doma a pak se vypraví i do bistra, kde ho jak na potvoru zahlédne hypochondr Kaštan. A hned je o pořádný rozruch postaráno... Co je pro Vendulu doslova zlým snem? K čemu se nakonec odhodlá Lumír, aby zvědavého potkana lapil? A kdo a jak si nakonec s tímto domácím mazlíčkem Nyklových poradí? Rodina Nyklových se již několik dní snaží lapit Lexíkova potkana. Ten nejprve prozkoumá terén doma a poté se vypraví i do bistra, kde způsobí pěkný poprask.

Soňa žádá Magdu o pomoc. Ta zatlačí na Irenu, které se to vůbec nelíbí. Jaký problém ve škole nastane?Na ředitelku Landovou je toho v poslední době moc. Emoce neudrží na uzdě, když za ní přijde Magda s nabídkou pomoci. Proč se Irena naštve? A jak Magda zareaguje?

Vítek se Ivě svěří s tajemstvím ze své rebelské minulosti. Co jako mladý vyváděl? A proč nad tím Ivě zůstane jen rozum stát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice