Ulice 31.5.2024 - 4715. díl

Jak rozeznat šikovného manipulátora a nechytit se do jeho pastí? Soňa si pomalu a velmi šikovně získává Magdu ve jménu pomoci Ireně Landové, která má za sebou už několik ředitelských kiksů. Magda se snaží být Landové k ruce, ta na to ale začíná reagovat jako býk na červenou. Aby taky ne, když jí Soňa neustále a velmi rafinovaně podsouvá, že na svou agendu už nestačí... Co je pro Landovou poslední kapkou? Jak Soňa vrazí klín mezi Magdu a Landovou? A jak tomu nechtěně napomůže i Prokop? Soňa si intrikami pomalu získává Magdu. A to pod záminkou, že pomáhá Ireně. Magda se právě jí snaží být k ruce, ale ta na to začíná velmi špatně reagovat. Co je pro Landovou poslední kapkou? Jak Soňa vrazí klín mezi Magdu a Irenu? Landová si myslí, že ji celý učitelský sbor považuje za neschopnou ředitelku. Všechno zhorší Magda a Prokop, kteří ji bez jejího vědomí pomůžou. S čím? Proč se na ně Landová za to naštve? A opravdu svoji práci nezvládá, nebo je zakopaný pes někde jinde?

Drama kolem Nyklové v Ulici vrcholí: Lumír odhalil pravdu o Burdovi. Lumír se už druhý den snaží chytit potkana, který Lexíkovi utekl a schoval se v bistru. Během nastražování pasti se ale Lumír před Lexíkem prořekne. Co nechtěně prozradí? A jak se z toho všeho vykroutí?

Vendule se nelíbí, jakým způsobem Mário pracuje. Jak jejich vážný rozhovor plný nepříjemných argumentů dopadne? Přijde Mário o práci?

Žofka a Michal z Ulice řeší první problémy, které jejich vztah přináší. Poté, co její máma zjistí, že spolu intimně žijí, požaduje, aby začala brát hormonální antikoncepci. Co na to Žofka? A jak se k tomu postaví Michal?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice