Ulice 4716. díl -

Někdo má dar pohybovat se s grácií i na hodně tenkém ledě a vždy si najít cestičku, jak ze všeho vykličkovat. Vanda je v tomto směru opravdu přebornicí. Jedno se jí ale musí nechat. Pro lidi, které má ráda, by se rozkrájela. Když jde do tuhého, rozhodně je nenechá ve štychu. To zjistí již brzy také Blanka, Evžen a Kristýna, které zapojí do záchranné akce týkající se Hany... Co si díky Vandě uvědomí Evžen? Co je důležité pro Blanku? A co se stane Haně? Vanda by se pro lidi, které má ráda, rozkrájela. To zjistí také Blanka, Evžen a Kristýna, kteří se zapojí do záchranné akce, jež se týká Hany. Co si díky Vandě uvědomí Evžen? A co je důležité pro Blanku? Hana se rozhodne udělat důležitý krok. Pomůže ji s ním Vanda.

Eva se začne více zajímat o produkty, které prodává. Může za to především situace, kdy se dozví, že známé od Anči po nich bylo zle. Eva bude na vlastní pěst pátrat po tom, co se stalo, což se nebude líbit její šéfové. Jak se do Evy pustí?

Luděk začíná tušit, že s Vandou není něco v pořádku. Přijde domů zrovna v okamžiku, kdy se ona na internetu oddává hazardním hrám. Na co všechno Luděk přijde?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice