Ulice 7.6.2024 - 4720. díl

Co všechno se ještě může přihodit, když do svatby zbývají už jen dva týdny? Gábina a Jirka Herman jsou rozhodnutí nenechat si svůj den nikým a ničím pokazit. Jenže na Gábinu to stejně začne doléhat. Jaký ten jejich velký den nakonec bude? Kdo ho s nimi bude sdílet? Nebyl by to ale Jirka Herman, aby její chmury nerozehnal nádherným překvapením... Čím Jirka dojme Gábinu? A co naopak hodně zamrzí Milenu Pumrovou? Přípravy na svatbu Gábiny a Jirky vrcholí. I když budoucí nevěsta zprvu nechce, nakonec souhlasí a uspořádá rozlučku se svobodou. Proč bude Pumrová smutná? A jak party dopadne?

U Klímových se schyluje k intimnostem. Kaštan jim to ale překazí. Proč se přijde omluvit?Adam naléhá na Ivu kvůli penězům. Potřebuje zaplatit domluvené rehabilitace. Zároveň se poprvé od nešťastné události v garážích setká s Bárou. Jak zareaguje?

Soniny intriky se možná blíží ke konci. Magda přijde za Landovou a sdělí jí svoje domněnky. Jak se na to Landová tváří?

Nyklová má o Burdu velký strach. K jejímu velkému překvapení se Vilda z nemocnice vrátí dřív a zaskočí ji otázkou, která změní celý její život. O co půjde? Nyklová nakonec podlehne Vildovi a slíbí mu, že si ho vezme. Jak k nečekané žádosti o ruku dojde?Vilma nejprve projevila velké obavy o Vildův zdravotní stav. Vše si ale vyříkali a Vilda ji poté překvapil žádostí o ruku. Tentokrát ale bez prstýnku.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice