Ulice 4721. díl -

Do prázdninové pauzy ve vysílání Ulice zbývají dva týdny, příběhy seriálových postav začínají vrcholit. Také na gymnáziu vše směřuje k velkému předprázdninovému třesku. Magdě je totiž jasné, jakou hru rozjela Soňa coby zástupkyně ředitelky školy. Jako správná kamarádka se Magda několikrát pokusila Irenu varovat. Ta však Soně stále bezmezně věří. A tak nyní Magda udělá něco, co je už hodně za hranou, aby Ireně dokázala, jak moc se v Soně mýlí. Bohužel se vše obrátí proti ní... Co Magda provede? A jak se jí to vymstí? Landová Magdě nevěří, že by s ní Soňa manipulovala a usilovala o místo ředitelky školy. Magda se ale nevzdá a přijde s informací, která Irenu nebetyčně rozčílí. Co jí řekne? Má se Magda bát o práci? A o co Soňa opravdu usiluje? Magda se snaží Ireně dokázat. že s ní Soňa manipuluje. Bohužel zvolí nešťastný způsob. A ten Irenu velmi rozčílí...

Pumrová je smutná, že ji Gábina nepozvala na rozlučku se svobodou. Rozhodne se slavit po vlastní ose alespoň s Mastným. Celý večer se ale nečekaně zvrtne. Co se stane? A jak to ovlivní samotnou veselku?

František odjíždí do Amsterdamu a nechává život v České republice za sebou. K tomu patří i loučení. Jak probíhalo loučení s rodinou Knoblochových a s jeho nevlastní matkou Aničkou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice