Ulice 14.6.2024 - 4725. díl

Kdy je ten nejvyšší čas zatáhnout za záchrannou brzdu, aby se člověk nedostal do obřího průšvihu? Vanda, která propadla online hazardu, si ani pořádně neuvědomuje, jak se na ní hraní podepisuje. Zato ostatní vnímají, že se s ní něco děje. A zákonitě se začnou zajímat, oč jde. Hlavně Luďkovi je Vandino chování už natolik podezřelé, že to nenechá jen tak... Co by mělo Vandu varovat, že je opravdu zle? A jak bude svůj malér řešit? Vanda udělá zoufalý čin. Její dluhy z hazardu totiž rostou. A stejně tak její touha po hraní automatů. Haně proto ukradne peníze. Co s nimi udělá? Zjistí něco Hana? A znamená to začátek konce jejich přátelství? Vanda se přestává ovládat. V Luďkovi vzbudí podezření ve chvíli, kdy se brzy ráno probudí a ona nespí vedle něj. Co všechno tuší? A přizná se mu Vanda, že znovu propadla hazardu?

Landová dá Magdě drsné ultimátum. Má se rozmyslet, zda chce zůstat ve škole. Jak to dopadne? Magda z Ulice se psychicky sesype. Má k tomu vážný důvod.

Hana se snaží z Vandy dostat, co ji trápí. Myslí, že jde o problémy s Luďkem. Jak na to Vanda reaguje?

Milena Pumrová si občas nevidí do pusy. Netaktností nebude šetřit ani v případě Evy, která dala výpověď a nemá teď práci. Proč se jí Pumrová vysměje? A jak na její výpad zareaguje Miloš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice