Hana Maciuchová (Miriam Hejlová)

Hana Maciuchová - Miriam Hejlová - Miriam Hejlová

Věk: 65
Datum narození: 29.11.1945
Znamení: střelec

O postavě: Před pár lety byla Miriam poněkud upjatá, staromilská středoškolská profesorka a zástupkyně ředitele na gymnáziu. Přesto jí nikdy nechyběl smysl pro suchý humor, zejména při debatách se synem Jardou.

Hana Maciuchová je česká herečka. Absolventka gymnázia Olomouc – Hejčín se zabývala ochotnickým divadlem a byla členkou Studia při Divadle Oldřicha Stibora v Olomouci. Po střední škole nastoupila na pražskou Divadelní akademii múzických umění, kterou ukončila úspěšně v roce 1968...

Kompletní životopis herečky Hany Maciuchové.

Filmografie

  • 2010 - Bloudím
  • 2010 - Dokonalý svět
  • 2009 - Nespavost
  • 2009 - Post Bellum
  • 2008 - Nemocnice na kraji města - nové osudy
  • 2008 - Soukromé pasti
  • 2007 - Ulice: Zlatá muška
  • 2006 - Kočky
  • 2006 - Příkopy
  • 2005 - Dobrá čtvrť
  • 2005 - Ulice
  • ...

Kompletní filmografie herečky Hany Maciuchové.

Fotogalerie

Hana Maciuchová - Miriam Hejlová
Hana Maciuchová - Miriam Hejlová
Hana Maciuchová - Miriam Hejlová
Hana Maciuchová - Miriam Hejlová
Hana Maciuchová - Miriam Hejlová
Hana Maciuchová - Miriam Hejlová
Hana Maciuchová - Miriam Hejlová
Hana Maciuchová - Miriam Hejlová
Hana Maciuchová - Miriam Hejlová
Hana Maciuchová - Miriam Hejlová
Hana Maciuchová - Miriam Hejlová
Hana Maciuchová - Miriam Hejlová
>