Ondřej Pavelka (Oldřich Farský)

Ondřej Pavelka - Oldřich Farský - Oldřich Farský

Věk: 56
Datum narození: 10.9.1955
Znamení: panna

O postavě: Roztomilý hochštapler a nenapravitelný sukničkář. Ještě před nedávnem platila na Oldu Farského tato charakteristika do puntíku. Po ztrátě novorozeného syna, k níž došlo před pár lety, ale začal sekat latinu a stal se své ženě Jitce velkou oporou.

Ondřej Pavelka je český herec, dabér a scenárista. Vystudoval DAMU, hrál v Pražském Divadle na okraji, později i v Ypsilonce a Divadle Na zábradlí....

Filmografie

  • 2011 - 4teens
  • 2010 - Aussig
  • 2009 - Dům U Zlatého úsvitu
  • 2007 - Jsem větší a lepší
  • 2007 - Velkofilm
  • 2006 - Kočky
  • 2006 - Naši furianti
  • 2005 - Hadí tanec
  • 2005 - Jasnovidec
  • 2005 - Království potoků
  • 2005 - Ulice
  • ...

Fotogalerie

Ondřej Pavelka - Oldřich Farský
Ondřej Pavelka - Oldřich Farský
Ondřej Pavelka - Oldřich Farský
Ondřej Pavelka - Oldřich Farský
Ondřej Pavelka - Oldřich Farský
Ondřej Pavelka - Oldřich Farský
Ondřej Pavelka - Oldřich Farský
Ondřej Pavelka - Oldřich Farský
Ondřej Pavelka - Oldřich Farský
Ondřej Pavelka - Oldřich Farský
Ondřej Pavelka - Oldřich Farský
Ondřej Pavelka - Oldřich Farský
>