Ulice 4594. díl -

Jak málo občas stačí, aby člověka nahlodal červík pochybností? Dokonce i racionálně uvažující Vítek, který je dalek tomu, aby dělal ukvapené závěry jen na základě domněnek, si najednou není jistý, jestli věci přeci jen nejsou jinak, než jak se zdají. Stačí, aby se u něj doma zastavil Miloš, a rázem je na světě teorie, která rozhodí každého manžela. Přestože svérázný mudrlant Miloš je nyní ten poslední, kdo by mohl rozdávat moudra ohledně spokojeného manželství. Jeho radar opět (ne)omylně zafunguje, jen co se dozví, s kým Iva vyrazila na schůzku... Před čím a proč Vítka varuje? Jak se k tomu Vítek nakonec postaví? A proč kvůli této mámině schůzce začne plašit i Michal?

Rodina Klímových je v posledních měsících velkou oporou Žofce, na kterou čím dál více dopadají důsledky rozvodu rodičů. Zejména Iva má pro Žofku pochopení a je jí velkou oporou. A nejenom jí. Žofčin tatínek dokonce nabídne Ivě něco, co je jejich vztah posune na jinou úroveň. Co udělá?

Magda, Otík a Kalina mají na mušce už nějakou dobu nováčky v Magdině třídě – Matěje a Marka Dvořákovy. Na jejich prospěchu jim prostě něco nehraje, a tak se na ně více zaměří. Prokop navíc udělal něco, co vnese do celé záležitosti další, rozhodující úhel pohledu. Když si pedagogové na kluky došlápnou, rázem zjistí, že kolem Marka a Matěje nesedí více věcí. Kluci mají totiž až podezřelý strach z toho, že by se o jejich průšvihu dozvěděl táta.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice