Ulice 28.4.2023 - 4475. díl

Zamilovaný člověk bere spoustu věcí docela fatálně, pokud se týkají toho, do koho je zakoukaný. Šimon by o tom mohl vyprávět, tedy pokud by se nestyděl. Své srdeční záležitosti spojené s Valerií probírá hlavně s Michalem. Až v poslední době se ptá na názor i Jirky Hermana, ke kterému si konečně zase našel cestu. Teď v něm vidí dokonce i svého parťáka. Samotný Jirka pro něj má docela pochopení, protože si pamatuje, co a jak řešil v jeho věku on. Proto se nakonec nechá Šimonem přemluvit k malému podvodu, který se ovšem oběma velmi rychle vymstí... Proč bude kvůli tomu běsnit hlavně Hynek? Co všechno vypluje na povrch? A co bude pro zamilovaného Šimona pořádnou ťafkou?

Šimon je už dlouhou dobu zakoukaný do spolužačky Valerie. Dokonce je kvůli ní ochoten riskovat nejeden průšvih. Nyní Šimon konečně sebere odvahu a vyzná Valerii své city. Jenže odpovědi se hned nedočká. Valerie se mu ale záhy ozve a setkají se. Jak Valerie zareaguje na Šimonovo vyznání lásky?

Už je to pár týdnů, co se Eva pohádala s Milošem a žijí odděleně. Eva se tak musí postarat o Miloška i po finanční stránce, jelikož Milošova a Vítkova firma má finanční problémy. A zatímco dříve Eva peníze rozhazovala a dopřávala si to nejlepší, nyní se situace obrátila. S čím se Eva svěří Aničce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice