Ulice 18.8.2023 - 4520. díl

Prázdniny jsou v plném proudu, Gábina si jich ale zatím příliš neužívá. S Jirkou Hermanem mají doma sice pohodu, ovšem Jirka by byl mnohem radši, kdyby Gábina aspoň na chvilku úplně vypnula a někam si spolu vyrazili. Zatímco Gábina na to nemá ani pomyšlení, její máma je jiná ranařka. Rozhodne se, že se vypraví na dovolenou snů, sama, bez Radka Mastného, zato s jeho penězi. Kromě toho přivede Gábinu na myšlenku, jak vyřešit jeden zdánlivě neřešitelný problém v salonu... Jaký? Co na to řekne Gábině právě Jirka Herman? A kam se chystá Milena Pumrová?

Gábina potřebuje získat více peněz, aby mohla zvýšit plat Veronice a dalším zaměstnancům. S tím ale souvisí další nepříjemná věc, kterou bude muset vyřešit. S čím přijde za Jitkou? A proč se to nebude líbit Verče?

Pánská jízda pro Lumíra a spol. skončila ve chvíli, kdy za nimi přijela Vilma, která se obávala o Lexíka. Večer u ohně se ale odvázala a držela s pány basu při popíjení slivovice. Druhý den ráno to na ní není vůbec znát, na rozdíl od Lumíra, který by nejraději zůstal v posteli. Ale maminka dohlédne na to, aby dlouho nepolehával. Proč vtrhne k němu do pokoje? A co se dozví od Lexíka?

Milošek stále doufá, že se jeho milovaný mazlíček chameleon Beruška najde. Bohužel nemá nejmenší tušení, že jeho chameleon umřel. Proto žije Milošek stále v naději, že jen utekl z bytu Liškových, kde momentálně bydlí, do jejich starého bytu. Dokáže mu Eva říct pravdu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice