Ulice 4521. díl -

Minulý týden odstartovala nová sezona seriálu Ulice, a to pěkně svižně. Magdě se vrátil do života Eddie, na Máru prasklo, že má novou kamarádku s benefity, Miloš začal pochybovat o svém mužství a Vilma Nyklová tak trochu ukradla Lumírovi, Máriovi a Pavlovi jejich pánskou jízdu s trampováním v lese. Roztočila to tak, že ti tři jen zírali. Na rozdíl od nich je nyní plná elánu, a tak má zákonitě roupy. Ráda by něco dělala, nemá však do čeho píchnout. Až Vendula přijde na to, jak akční babičku zaměstnat. Jenže už za pár hodin si to bude pořádně vyčítat, protože Vilma se nešťastnou náhodou zraní. A nebyl by to Lexík, aby hned, jak ji objeví, nezačal organizovat první pomoc přesně podle návodu, který se naučil v Drozdech, což slibuje spoustu humoru... Jak to dopadne? A co je s Vilmou Nyklovou?

Vilma si přijde najednou jako na vedlejší koleji. Všichni mají spoustu práce, jen ona nemá do čeho píchnout. Naštěstí Vendula s Martinou pro ni vymyslí činnost šitou na míru. Jenže její akčnost se jí velmi brzy vymstí. Co se stane?

Tonymu záleží na tom, co se děje v Márově životě. Začal se proto víc zajímat o to, jak teď žije a co je vlastně Sylva, se kterou se vídá, zač. Na co Tony přijde? A proč to bude připadat zvláštní i Márovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice