Ulice 25.8.2023 - 4525. díl

Nevinná zmínka kalendářního data může spustit nečekanou lavinu, zvláště pokud odhalí jedno překvapivé zpoždění. To se stane nyní také Vendule, která si vzhledem k dětí kolem babičky v posledních dnech vůbec neuvědomovala, kolikátého vlastně je. Trkne ji to až nyní a okamžitě zbystří, protože ať počítá, jak počítá, je to celkem jasné – tohle zpoždění nebude jen tak. Okamžitě se o novinku podělí s Pavlem, jehož reakce ji docela překvapí... Jaká bude? A jak to vezme Vendula?

Vilma Nyklová je stále v nemocnici. O návštěvy nemá nouzi. Přijde se za ní podívat Kateřina, což bude pro Vilmu menší zklamání, protože čekala Vendulu. Ta řeší něco jiného. Je snad těhotná?

Prokop si uvědomil, že Magdu stále miluje. Bohužel pro něj je právě ona stále v jednom kole. Ke všemu se z ciziny vrátila její bývalá láska Eddie. A to Prokopa příliš nepotěšilo. Je to právě Eddie, který je vyruší v momentě, kdy se on odhodlá projevit Magdě své city.

Pro Karlu bylo obrovským šokem zjištění, že Mára si už našel jinou. Stále doufala, že by se k sobě mohli vrátit. Nyní je zákonitě zvědavá, jaká její konkurentka je. Na novou známost Máry dokonce brzy narazí. Jak tohle nečekané setkání ustojí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice