Ulice 4524. díl -

Co víc může ovlivnit vzájemný vztah než společně prožité, velmi emotivní a dojemné chvíle? Magda i Prokop byli včera hodně naměkko díky Irenině miminku. Oba to obrovsky zasáhlo, oba to nyní řeší. Dolehne to hlavně na Prokopa, jenž si uvědomí, jak moc mu Magda chybí, že ji stále miluje, touží po ní a že by byl rád, kdyby se k sobě vrátili. Navíc nezůstane jen u přání. Prokop hned udělá první krok k tomu, aby Magdu získal nazpět... K čemu se odhodlá? A jak to vezme Magda? Jak to má s Prokopem ona?

Prokop se před prázdninami rozešel s Magdou. Postupně si ale začíná uvědomovat, že asi udělal chybu. Především okolnosti porodu Ireny mu ukázaly, o co přichází. Prokop se náhodou přichomýtne k tomu, že Magda řeší odvoz Ireny a miminka z porodnice.  Nenechá to jen tak. Protože mu na Magdě i Ireně záleží, hned nabídne pomoc. Oba jsou z celé situace rozněžnělí. Dokonce i Prokop, který děti nechce, se neubrání dojetí.

Julie se nechce Kristýny jen tak vzdát. Kde se s ní potká? A jak se k ní Kristýna zachová? Kristýna už nehodlá dál přihlížet, jak Julie manipuluje se svými klientkami. Když se dozvěděla, že se jedna z nich pokusila o sebevraždu, rozhodla se terapeutku konfrontovat. Jak tohle setkání dopadne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice