Ulice 4527. díl -

Zamilovaný kluk by většinou udělal cokoliv, aby podpořil svoji holku ve chvíli, když je na dně kvůli špatné zprávě v rodině. Podobně to má také Šimon, kterého Valerie šokuje informací, že její brácha se ošklivě vyboural. Přestože mu právě Valeriin brácha udělal peklo ze života kvůli šikaně, Šimon se nyní snaží hlavně povzbudit a rozveselit zničenou Valerii. Proto se také rozhodne, že pro ni přichystá velké překvapení. Jenže to má malý háček. Samotná realizace není tak snadná, jak si myslel... Do čeho se Šimon pustí kvůli Valerii a kdo ho zachrání před velkým trapasem? A jak na tom je Valeriin brácha?

Zamilovaný kluk by většinou udělal cokoliv, aby podpořil svoji holku ve chvíli, když je na dně kvůli špatné zprávě v rodině. Podobně to má také Šimon, kterého Valerie šokuje informací, že její bratr se ošklivě vyboural. Přestože mu právě Valeriin brácha udělal peklo ze života kvůli šikaně, uvědomuje si Šimon, že nyní musí být pro Valerii oporou.

Nyklová začíná mít v nemocnici deprese. Ačkoliv se ji Vendula snaží podpořit a zvednout jí náladu dobrou čokoládou, sestřičky její snahu překazily. Do celé situace se proto vloží Mário, který se rozhodne Vilmu rozveselit humorem sobě vlastním. Co udělá? A jak na to Vilma zareaguje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice