Ulice 4528. díl -

Shledání po dvouměsíčním odloučení je vždy plné očekávání a těšení na toho druhého. Bára po návratu z Japonska jen září. Už se nemůže dočkat, až se zase uvidí s Brunem. Souhrou náhod ho ale zahlédne při něčem, co je pro ni doslova ledovou sprchou a co rázem zhatí všechny její naděje, že by spolu konečně začali chodit. Ovšem právě v jejím případě platí, že nic není takové, jak se na první pohled zdá... Při čem Bára přistihne Bruna? Jaká je její bezprostřední reakce? A jak o ni Bruno zabojuje? Jak to ti dva spolu skutečně mají?

Bára se po dvou měsících vrací z Japonska. Těšila se samozřejmě nejen na to, až uvidí svou rodinu, ale také na Bruna, se kterým se do sebe před prázdninami zakoukali. Přestože během léta byli v kontaktu, nešlo o žádné zamilované zprávy. Proto ani jeden neví, na čem u toho druhého je. Souhrou náhod ho ale Bára zahlédne při něčem, co je pro ni doslova ledovou sprchou.

Šimon se od Valerie dozví šokující informaci. Její brácha se ošklivě vyboural. Ačkoliv se Šimon snaží být Valerii oporou, zároveň si uvědomuje, jaké peklo ze života kvůli šikaně mu Roman dělal. O celé situaci se proto rozhodne promluvit s Jirkou Hermanem, který mu už dříve dobře poradil. Jak mu Herman promluví do duše?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice