Ulice 4539. díl -

Setkání s bývalou, takřka osudovou láskou v době, kdy se rozpadá manželství, udělá s člověkem občas divy. Jako vyměněný je také Mára, jemuž se nečekaně vrátila do života Monika. Před blízkými se to snaží tajit, aby nemusel nikomu nic vysvětlovat. O to větší nervy však nyní bude mít kvůli Moničině návštěvě u jeho rodičů. Zatímco Monika bezstarostně vyrazí do jámy lvové, Mára se bude tak dlouho užírat, až to nevydrží a rozhodne se zasáhnout... Co Mára udělá? Jak to vezme Monika? Naplní se Márovy obavy z prozrazení, že se s Monikou vídá? A jaké překvapení přichystá pro Máru Karla, aby ho získala nazpět?

Monika se po šesti letech vrátila z Afriky a v Márovi to probudilo city, o nichž si myslel, že jsou dávno pohřbené. Jakmile ji uviděl, nechtěl ji jen tak nechat jít. Po jedné vášnivé noci přišla další. A nebude dlouho trvat, než se o tom dozví Tony, který si z Máry kvůli tomu udělá legraci. Márovi ale hrozí jiná věc. Moniku si totiž domů na návštěvu pozvali Věrka s Lubošem. Z čeho má kvůli tomu obavy?

Nyklová už pár týdnů leží v nemocnici. Rodina o ni má pochopitelně strach a snaží se jí zvednout náladu. Jenže Nyklová jim nechce být na obtíž, když s ní lékař probírá další léčbu, souhlasí s přeřazením na oddělení následné péče. Psychicky ji to ale ještě více srazí...

Miloš je známý tím, že se rád podívá i na jinou ženu, než je jeho manželka. A dostane k tomu další příležitost v hospodě, kde ho upoutá jedna dáma. To se ale nebude zamlouvat Vítkovi. Co mu řekne? A jak na to Miloš zareaguje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice