Ulice 15.9.2023 - 4540. díl

Nepovedené vztahy obvykle s lidmi zamávají, takže pak potřebují čas, aby se ze zklamání oklepali. Podobně je na tom také František, který se nyní soustředí raději jen na školu a malého Chrise. Podle Miloše to je ale proti přírodě, aby byl František tak dlouho sám, a tak se rozhodne mu jednu krásku dohodit. Podle něj má dotyčná všechny předpoklady pro to, aby jim to s Františkem klaplo. A nebyl by to Miloš, aby se tomu nesnažil napomoci takovým způsobem, že z toho bude zase trapas jako hrom... Koho chce Miloš Františkovi dohodit? A jak jeho akce dopadne? Co všechno se kvůli tomu semele?

Zatímco Mára udělal za manželstvím s Karlou tlustou čáru a randí s jinými, ona stále doufala, že půjde jejich vztah slepit. Mára momentálně randí s Monikou, která se po letech vrátila z Afriky. A jelikož Monika bydlí ve stejném domě jako Karla, bylo jen otázkou času, kdy Karla na Márův nový vztah přijde...

Mára strávil noc u Moniky a rozhodne se s ní také posnídat. Do toho mu zavolá Karla, která mu oznámí novinku. Jakou nabídku pro něj Karla má? A jak se pokusí Máru přesvědčit, aby na ni kývnul?

Julii se dařilo zachovat si svou reputaci a nikomu nedovolit, aby zničil roky tvrdé práce. Najednou její klidnou bublinu narušila Kristýna, která se rozhodla, že ukáže ostatním, co je Julie zač. A do toho se s Julií na rozhovoru domluví také novinář Tomášek, který to umí lidem pořádně zavařit. Co všechno se pokusí z Julie dostat? A co pro koučku nebude příjemné?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice