Ulice 4554. díl -

Smířit se s rozpadem manželství a rodiny je občas hodně těžké, zvláště když vám na partnerovi stále záleží a dali byste cokoliv za to, aby vše bylo jako dřív, před krizí, která vás rozdělila. Karla stále doufala, že by se s Márou k sobě mohli vrátit, že rozvod nakonec neproběhne. Jenže Mára jí ani po tak dlouhé době nedokáže odpustit její románek s Jakubem. Žádostí o rozvod udělal za partnerským vztahem s Karlou tlustou čáru. Nyní si již užívá nových známostí a vztahů. A právě to Karla nedává. I když se umí dobře přetvařovat, Monika na ní hned pozná, že je pro ni trnem v oku a že jí opravdu vadí... Při jaké příležitosti se ty dvě znovu setkají? Proč Karle právě kvůli Monice nakonec povolí nervy? A jak tento vztahový trojúhelník vnímá Mára?

Monika se od návratu z Afriky vídá s Márou, se kterým dříve chodila. Jenže se ukázalo, že nemají na vše stejný názor a že to občas mezi nimi křísne. Teď se s ní Mára momentálně nebaví. Proč? A co k němu Monika cítí? Karla do poslední chvíle doufala, že vztah s Márou zachrání. Jenže zatímco ona se snažila udržet rodinu pohromadě, on si začal se svou bývalkou Monikou. Tu Karla nemůže vystát. Aby toho nebylo málo, přijde jí předvolání na druhé kolo rozvodového stání.

Přijetí Soni do školy předcházelo Prokopovo rozhodnutí o odchodu ze školy. Teď je ale vše jinak. Prokop oznámí Magdě, že chce zůstat. Proč? A kdo podle Magdy ovlivnil jeho rozhodnutí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice