Ulice 6.10.2023 - 4555. díl

Říká se, že stará láska nerezaví. V mnoha případech tomu tak skutečně je. Pár se dá po kratší či delší odluce opět dohromady tak přirozeně, jako by se nikdy nerozešel. Platí to také u Magdy a Eddieho? Ti dva spolu tráví hodně volného času, až to je jejich kolegům podezřelé. Často spolu odcházejí ze školy, nyní Eddie dokonce ráno řeší, že si u Magdy zapomněl nabíječku na telefon. Není proto divu, že to, co napadlo jejich okolí, napadne i je samotné. Dají se spolu znovu dohromady? Co k sobě cítí? A kdo je spolu přistihne? Soňa si začala dávat více pozor na Matěje a Magdu, které podezírá z toho, že mezi sebou mají hlubší pouto. Rozhodne se proto, že se do toho vloží. Jak?

Pro Karlu je situace s Márou těžká, protože doufala, že by se k sobě mohli vrátit. Není vůbec připravená na to, co uvidí, když půjde po ulici. Při čem přistihne Máru s Monikou? Mára a Monika spolu tráví hodně času. Jsou si vzájemnou oporou. Nyní otevřou téma, které je pro oba citlivé, protože mají za sebou náročné období. Co Monika přizná Márovi?

Prokop už delší dobu uvažuje, že odejde ze školy. Jenže s příchodem Soni se toho hodně změnilo. Nadchl se pro jejich společný projekt, který pro něj znamenal nový impuls. Co řekne Magdě?

-->

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice