Ulice 4558. díl -

Opravdu máme vše z minulosti v sobě srovnané tak, jak si myslíme? Evžen udělal už dávno tlustou čáru za vším, co se týká jeho exmanželky. Začal znovu, věřil, že Hanu, která mu hodně ublížila, již nikdy neuvidí. Teď se mu ale vrátila do života. A jen tak z něj zmizet nehodlá. Má svůj důvod, proč je tak urputná. Zkouší kdeco, jen aby si mohla s Evženem promluvit. Neváhá dokonce ani oslovit jeho současnou partnerku Blanku a požádat ji o pomoc... Jak Blanka zareaguje? Co je pro Evžena už hodně přes čáru? A proč si Blanka začne myslet, že se Evžen dosud nevypořádal s tím, co se v minulosti stalo? Evžen udělal už dávno tlustou čáru za vším, co se týká jeho exmanželky. Začal znovu a věřil, že Hanu, která mu hodně ublížila, již nikdy neuvidí. Teď se mu právě ona ale vrátila do života a nehodlá z něj jen tak zmizet. Její přítomnost má samozřejmě dopad na Evžena, který to v sobě nemá z minulosti vše vyřešené. Jak to ovlivní jeho současný vztah s Blankou?

Lumír se stále nevyrovnal se šokem, který mu způsobila Vilma Nyklová. Konkrétně tedy našel její nahé fotografie, které nafotila zamlada. A další šok na sebe nenechá dlouho čekat. Lumír totiž zjistí, že autorem fotek není Lumírův otec, byť tehdy už byli spolu. Lumír si už myslel, že ho jeho maminka Vilma nemůže ničím překvapit. Když narazí na fotky, které odhalují víc, než by měly, je z toho v šoku. Jak fotky najde? A proč z toho bude mít noční můru?

Soně zřejmě není jedno, co se okolo ní děje, a ráda dává ostatním nevyžádané rady. Na paškál si vezme tentokrát Otíka, který se nestačí divit. Když už to vypadá, že ti dva k sobě najdou cestu, Soňa přestřelí a Otíkovi řekne, co si o něm skutečně myslí. Jak to Ota vezme?i

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice