Ulice 4581. díl -

Postavit se čelem výzvám znamená posunout se dál, bohužel občas s rizikem natlučeného nosu. Přesně to se stane také Martině, která bojuje o Jirku, byť si to sama nechce přiznat. Aby mu byla blíž a získala si jeho uznání, vyhecuje se k akci, na kterou by si jinak nejspíš netroufla a jež pro ni nedopadne právě nejlépe. Její bolestivý karambol má ale i svoji světlou stránku – Jirka se ukáže jako skvělý záchranář a citlivý ošetřovatel. A nejen to. Konečně mezi nimi začnou přeskakovat pořádné jiskry... Co se Martině stane? A k čemu všemu dojde mezi ní a Jirkou? Aby se Martina sblížila s Jirkou a získala si jeho uznání, vyhecuje se k akci, na kterou by si jinak nejspíš netroufla. Její velkou podporou je Mário s Vendulou, kteří ale o Martinu budou mít strach. Když někomu ublížíte, někdy trvá, než vám dá druhou šanci. A o tu se snaží už delší dobu Martina, která doufá, že se napraví její vztah s Jirkou. Začala kvůli tomu jezdit i na kole. Další možnost, kdy se s ním může bavit, dostane na náměstí. Nenechá si proto ujít příležitost, aby Jirku pozvala na schůzku. A co mu slíbí?

Hynkova partnerka Dáša dostala v práci nabídku na větší úvazek. Ačkoliv nikdy nebyla velkou kariéristkou, nabídku přijala. Hynek by ale uvítal spíše další dítě. Jenže Dáša si myslí, že je to pouze z důvodu, aby ji odradil od kariéry. Dáša se se svým trápením svěří Gábině, která ale má momentálně větší starosti kvůli výsledkům testů na onkologii... Gábina se nemůže dočkat oslavy narozenin, kterou si pro ni připravila Veronika s Jitkou. A je zvědavá, co všechno ji čeká. Jenže jí do toho zavolají z onkologie, což Gábinu znepokojí. Proč jí budou volat?

Dominice a Tonymu se narodila holčička, která dostala jméno Pepina. Miminko je v pořádku. Obavy ale panují o Dominiku, která byla dlouho na sále. Co se stalo? Připomeňte si, jak Dominika začala rodit v Coolně.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice