Ulice 4582. díl -

O tom, že naděje umírá jako poslední, by mohla dlouho vyprávět Věrka, která se chytá každého stébélka ohledně vztahu Karly a Máry. Přestože již proběhlo jejich rozvodové stání a Mára jí sám řekl, že je teď s Monikou. Podle Věrky ještě není nic ztraceno. Stačí, aby se dozvěděla jednu zásadní novinku, a hned začne spřádat plány, jak napomoci osudu, aby se vše odvíjelo tím správným směrem... Co je pro Věrku dobrým znamením? A jakou překvapivou zprávu řekne Márovi Monika? Mára má vztah s Karlou uzavřený. Chtěl by být s Monikou. Když se ale od ní dozví novinu, kterou nečekal, naštve ho to. A Věrka se chytí naděje, že by mezi Márou a Karlou nemuselo být vše ztraceno. Co pro ni bude dobrým znamením?

Gábina nedávno oslavila narozeniny. Jenže Jirka Herman je zazdil kvůli práci. Na popud Šimona pro Gábinu pak připraví romantické překvapení. Co naplánoval? A jak na to Gábina zareaguje?

Šimon v poslední době dokáže rodiče pořádně vyděsit nebo i něčím naštvat. Domů ho dříve přivedla policie, pak se zase večer dobýval do bytu... Ani teď by se jim určitě nelíbilo, co se chystá udělat. Chce dokázat, že se nebojí a že dokáže vylézt na komín. Zabrání mu v tom vyděšená Valerie?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice