Ulice 8.3.2024 - 4655. díl

Mezinárodní den žen má u nás dlouholetou tradici, i když v současnosti už se neslaví tak jako kdysi. Kytička a malý dárek dnes ale určitě potěší každou ženu. Lumír jako pravý gentleman koupí kytice hned dvě – jednu pro Kateřinu, druhou pro mámu. Kateřině navíc splní i její momentálně největší přání, jež se vlastně týká celé rodiny. A nejen to. Shodou náhod odhalí mámino tajemství, jež ho v klidu opravdu nenechá. Aby taky jo, když se jedná o chlapa, navíc se jménem budícím okamžitě podezření? Co a jak Lumír zjistí? Co by do mámy vážně neřekl? U Nyklových se stále řeší domácí mazlíček. Pro Lexíka to konečně vypadá dobře, jenže se stane něco, co jeho plány překazí. Proč bude smutný? Překvapení čeká také Lumíra, který odhalí mámino tajemství.

Luďka čeká šťastný den. Ten začne po boku Vandy, pro kterou si přichystal překvapení. A když se sejde později s Evženem, dozví se zásadní zprávu. Co se u něj změní? Luděk oslavuje povýšení na prezidenta komory zubních lékařů. V euforii se Evženovi svěří, že Vanda s ním chce miminko. Jaké se dočká reakce?

Soňa potká nečekaně Prokopa a Magdu na chodbě před jejím bytem. Zaskočená odejde do své pracovny. V čem bývalé partnery vyruší? A ztropí Prokopovi žárlivou scénu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice