Ulice 4656. díl -

Ukočírovat žárlivost a tvářit se, že je vše v nejlepším pořádku, zvládne jen málokdo. Soňa je sice mistryní přetvářky, ovšem co se Magdy a Prokopa týče, ani ona se nedokáže stále tvářit, že je všechno v pohodě. Dnes jí to už všechno přeroste přes hlavu. Prokopovi udělá žárlivou scénu, aby si ho k sobě více připoutala, ale docílí pravého opaku. Co se mezi nimi stane? Jak mezi ně zasáhne Magda a její společná minulost s Prokopem? A proč bude Ota varovat Magdu před Soninou zákeřností? Soňa opět ztropí scénu Prokopovi. Proč? A jakou roli v tom bude hrát Magda? Podívejte se také, jak to mezi Prokopem a Soňou jiskří.

Povýšení si žádá oslavu. A právě tu uspořádá Luděk. Pozve na ni Evžena, jenže se u dveří objeví také Hana. A to Evžena nepotěší. Jak to dá najevo?

Vilma Nyklová se znovu obává o své úspory. Během rozhovoru s Kateřinou se prořekne, že Burdovi půjčila 10 tisíc. Není to přitom tak dávno, co se stala obětí internetového podvodu a o peníze přišla. Jak na celou situaci Kateřina zareaguje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice